ΕΣΠΑ

Hotel

The Porto Del Sol Hotel is a newly built, luxurious and modern hotel that offers all the comforts and is situated on the most picturesque spot of Paralia, with a magnificent view of the sea and with the imposing mountain of Olympus dominating opposite of.

 

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 22 άνετα πολυτελή δωμάτια και σουίτες εκ των οποίων 14 δίκλινα , με extra bed για την εξυπηρέτηση και τρίτου ατόμου σε περίπτωση που χρειαστεί,  3 τρίκλινα, 3 τετράκλινα και 2 σουίτες. 
Το κάθε δωμάτιο διαθέτει προσωπικό μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό, δορυφορική – καλωδιακή τηλεόραση με DVD, προσωπική γραμμή τηλεφώνου, μίνι μπαρ, σεσουάρ μαλλιών, χρηματοκιβώτιο καθώς και Wi – Fi Internet.
Οι άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας διαθέτουν έναν άνετο και  φιλόξενο χώρο υποδοχής-reception με room-service σε 24ωρη βάση, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, και ιδιωτικό χώρο parking. 
Στο ισόγειο του ξενοδοχείου λειτουργεί ένα πολυτελές cafe-bar restaurant, όπου  οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν, τον καφέ, το πότο η το γεύμα τους με θέα τη θάλασσα και τους τροπικούς φοίνικες που βρίσκονται ακριβώς μπροστά του. 
Στον εξωτικό αυτό χώρο, προσφέρουμε επίσης το πρωινό μας, το οποίο διατίθεται σε πολύ πλούσια έκδοση buffet, για την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας.

 

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Porto Del Sol είναι ένα ξενοδοχείο  το οποίο λειτουργεί όλο το χρόνο, και συνδυάζει την πολυτέλεια  και την άνεση σε τιμές πολύ προσιτές οι  οποίες θα μπορούσαν να αποσταλούν στον κάθε ενδιαφερόμενο.

en_USEnglish