ΕΣΠΑ

Εν όψη της ριζικής ανακαίνισης που έχουμε ολοκληρώσει αυτή τη χρονιά στο ξενοδοχείο μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες της τουριστικής μας μονάδας, ευελπιστώντας σε μια μελλοντική συνεργασία on allotment base, την επομένη τουριστική περίοδο.

    Το ξενοδοχείο Porto Del Sol είναι ένα νεόκτιστο , πολυτελές, και μοντέρνο  ξενοδοχείο, το οποίο παρέχει όλων των ειδών τις ανέσεις και βρίσκεται στο πιο γραφικό σημείο της Παραλίας, με μια μαγευτική θέα μπροστά στη θάλασσα, και με το επιβλητικό  βουνό του Ολύμπου να δεσπόζει απέναντι του.

    Το ξενοδοχείο αποτελείται από 22 άνετα πολυτελή δωμάτια  εκ των οποίων 14 δίκλινα , με extra bed για την εξυπηρέτηση και τρίτου ατόμου σε περίπτωση που χρειαστεί,  6 τρίκλινα για την εξυπηρέτηση και τετάρτου ατόμου σε περίπτωση που χρειαστεί και 2 superior rooms.

     Το κάθε δωμάτιο διαθέτει προσωπικό μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό, δορυφορική – καλωδιακή τηλεόραση , προσωπική γραμμή τηλεφώνου, μίνι μπαρ, σεσουάρ μαλλιών, χρηματοκιβώτιο καθώς και Wi – Fi Internet. Οι άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας διαθέτουν έναν άνετο και  φιλόξενο χώρο υποδοχής-reception με room-service σε 24ωρη βάση, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, και ιδιωτικό χώρο parking.

    Στο ισόγειο του ξενοδοχείου λειτουργεί ένα πολυτελές cafe-bar restaurant, όπου

οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν, τον καφέ, το πότο η το γεύμα τους με θέα τη θάλασσα και τους τροπικούς φοίνικες που βρίσκονται ακριβώς μπροστά του. Επίσης έχουμε διαμορφώσει  μια άνετη και πολυτελή αίθουσα στην οποία προσφέρουμε το πρωινό μας , το οποίο διατίθεται σε πολύ πλούσια έκδοση buffet, για την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας.

    Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Porto Del Sol είναι ένα ξενοδοχείο  το οποίο λειτουργεί όλο το χρόνο, και συνδυάζει την πολυτέλεια  και την άνεση σε τιμές πολύ προσιτές οι  οποίες θα μπορούσαν να αποσταλούν στον κάθε ενδιαφερόμενο.

Θα ήταν χαρά μας και ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία μαζί σας.

Με εκτίμηση,

Γιαννακίδου Χριστίνα

Γενικός Διευθυντής

elGreek